Sammen er vi en god sirkel

Naturen har sitt eget kretsløp- det har glassemballasjen også!

Naturen har sitt eget kretsløp- det har glassemballasjen også! All glassemballasje som samles inn i Norge kommer til Sirkels sorteringsanlegg i Fredrikstad, over 90 000 tonn per år. Glassemballasjen sorteres etter farge og størrelse, og 100% av det utsorterte glasset blir til nye produkter. Glass kan faktisk gjenvinnes i det uendelige!

Det er produsentene og importørene med glassemballasje på det norske markedet som er medlemmer i Sirkel Glass og som i 30 år har gjort det mulig å ta vare på verdiene i glasset. Medlemmene betaler et vederlag per flaske eller krukke som settes på markedet, dette vederlaget finansierer returordningen for glassemballasje i Norge. Investeringene i sorteringsanlegg og produksjonsanlegg for Glasopor har vært avgjørende for å skape glassets kretsløp og sørge for 100% materialgjenvinning av utsortert glassemballasje.

«Sammen er vi en god sirkel» er en kampanje som har som mål å gjøre alle våre medlemmer stolte over å bruke glassemballasje til sine produkter og sende en stor TAKK til innbyggere, kommuner, våre medlemmer- ja, til hele glassets verdisirkel. I første runde er det Ringnes og Orkla som blir trukket frem som representanter for medlemmene, men det er mulig for flere medlemmer å melde sin interesse. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i Sirkel!

Landingsside for kampanjen: Sammen er vi en god sirkel – Sirkel

Se hovedfilmene:

Nygjerrig på kampanjen? Ikke nøl med å ta kontakt!

Gunhild Solberg

Markeds- og kommunikasjonssjef970 14 128gunhild.solberg"at"sirkel.no

Les mer om glassets kretsløp: