Thomas Tvileren

Thomas tvilte på at glass blir resirkulert. Så vi resirkulerte han.

Mange tviler fremdeles på resirkulering og er usikre på hva som skjer med det kildesorterte avfallet når renovasjonsbilen har tatt det med seg. For å overbevise «Thomas» ga vi han en god omgang resirkulering slik at han ikke lenger trenger å tvile på at glassemballasjen blir materialgjenvunnet!

Vi har laget to hovedversjoner, en for henteordning og en for bringeordning. Det er flere kortere versjoner av begge hovedfilmene. Det er også laget kinoversjon av filmene.

Vi har også laget en artikkel som forteller mer i detalj om glassets evige liv.  Ved bruk av bildene i artikkelen skal disse krediteres: Johnny Vaet Nordskog og Per Tore Molvær.

Alt materiellet er til fritt bruk for våre medlemmer og kommuner/IKS, og kan lastes ned på denne linken: https://we.tl/t-QWKqyH7QET. Ved ønske om egen logo på filmen er det bare å ta kontakt direkte med Morgenstern: Anita, anita@mrgn.no eller Yakob yakob@mrgn.no.

Pakke for kommuner/IKS-selskaper som ønsker versjoner med egne logoer (istedenfor Sirkel):

  • Filmlengder: 10, 25 og 40 sek (40s for kino)
  • Filmformater: 16:9 og 1:1
  • Pris: Kr 5.000,-

Forutsatt logo i png- eller vector-fil senest tre dager før leveransefrist. Si også fra om du ønsker hente eller bringe-versjon.

Kampanjen er produsert av Sirkel i samarbeid med Morgenstern.

Lenke til filmene: (flere versjoner ligger på vår You Tube kanal Sirkelglass.)

Thomas tvileren- henteordning
Thomas tvileren- bringeordning (returpunkt)