Angle right Facebook LinkedIn YouTube Clear input content Loupe Loupe

Gjenvinn og vinn!

I november gir vi alle i hele Trondheim kommune sjansen til å vinne 5000 kroner!

Alle som gjenvinner glass- og metallemballasje ved returpunktene er med i trekningen. I uke 46 og 47, altså fra 9. til 20. november, kommer vi til å dele ut en premie hver ukedag på et tilfeldig returpunkt i Trondheim kommune.

Hver premie er rett og slett 5.000 kroner!

Kanskje blir det nettopp deg vi overrasker?

Slik fungerer det

For at det skal bli deg må du egentlig bare gjøre som du pleier. Du må skylle og kildesortere glass- og metallemballasjen din hjemme og ta den med på returpunktet i løpet av kampanjeperioden.

Dersom du ikke har så mye glass- og metallemballasje selv, kan du tilby deg å hjelpe bestemor eller en eldre nabo med å gå til returpunktet? Jo oftere du gjenvinner, jo bedre vinnersjanser har du.

Takk til deg som gjenvinner

Hvorfor gjør vi dette? Rett og slett fordi vi ønsker å hylle alle dere hverdagshelter som gjenvinner, og fordi vi ønsker å motivere enda flere til å gjenvinne enda mer.

Tusen takk for innsatsen og lykke til!

LES OGSÅ: 17 ting du kanskje ikke vet om glass og gjenvinning.

Gjenvinn & Vinn er et samarbeid mellom Trondheim Renholdsverk (TRV) og Sirkel. Sirkel mottar glass- og metallemballasje fra kommuner i hele Norge, til gjenvinningsanlegget på Øra i Fredrikstad. 100 % av utsortert glass- og metall blir sendt til materialgjenvinning, og gjenoppstår som verdifullt råmateriale for helt nye produkter.

SE VIDEO: Å ta vare på verdier er å skape verdier.