Angle right Facebook LinkedIn YouTube Clear input content Loupe Loupe

TAKK for i år!

2020 har vært en spesielt år på mange måter, 2020 har også vært et år der mange fortjener en stor TAKK!

Takk!

2020 ble året da vi sammen oppnådde 95 % returgrad på drikkevareemballasje i glass. Det gjør at innsamlingsordningen for glassemballasje er Norges beste innsamlingsordning for drikkevareemballasje når det gjelder returgrad og tilgjengelighet, med over 1,2 millioner innsamlingspunkter over hele landet.

TAKK for samarbeidet til alle våre leverandører som samler inn glass- og metallemballasje i hele det langstrakte landet vårt. Flere områder innfører mer forbrukervennlige innsamlingsløsninger slik at mer av emballasjen blir materialgjenvunnet. Mange leverandører jobber også godt med kvaliteten på varene noe som bidrar til å sikre at materialene blir i verdisirkelen.

TAKK til våre eiere og medlemmer som trofast sender bærekraftig glassemballasje ut på markedet og gjennom finansiering av returordningen bidrar til at glassemballasjen gjenvinnes gang, etter gang, etter gang.

TAKK til verdens beste innbyggerne som er hverdagshelter som trofast kildesorterer og leverer glass- og metallemballasje året rundt.

TAKK til våre ansatte for en fantastisk innsats gjennom dette året. Koronasituasjonen har preget oss i mange måneder og takket være innsatsen fra alle ansatte har vi klart å holde hjulene i gang på fabrikkene våre.

TAKK til alle andre samarbeidspartnere som hjelper oss til  stadig å komme litt nærmere målet vårt om at ALL glassemballasje skal returneres og bli materialgjenvunnet til nye produkter.

En spesiell TAKK til innbyggerne

Vi mener at innbyggerne fortjener en ekstra takk og ønsker at gjenvinning av glass- og metallemballasje skal oppleves som vinn-vinn. I november gjennomførte vi kampanjen Gjenvinn & Vinn der vi overrasket 10 tilfeldige innbyggere ved returpunktene i Trondheim med en premie på kr 5000,-. Vi planlegger å fortsette denne kampanjen gjennom 2021, blant annet i Bergen, Oslo og Romerike.

Under kan dere se en samlefilm med alle de takknemlige og glade vinnerne i Trondheim.

Tradisjon tro har vi også i år gitt kr 5000 i gave til Barnekreftforeningen i stedet for å sende ut kort og gaver til våre samarbeidspartnere.

Vi ønsker alle en god jul og et godt nyttår!