Angle right Facebook LinkedIn YouTube Clear input content Loupe Loupe

Litt tettere på

10. mai var det muligheter for å komme litt tettere på hva som skjer med glassemballasjen som medlemmene våre har på markedet. Vi hadde en meget hyggelig helaften med omvisning på Sirkels sorteringsanlegg og glassblåsing/champagnesmaking i Studio Sirkel.

Litt tettere på

Glassblåser Heidi Skofsrud i aksjon.

Både store og små medlemmer tok turen til Fredrikstad den 10. mai. Blant de som var representert kan vi nevne Vectura, Bache Gabrielsen, Oskar Sylte, Viva Vino, Target Wines og Skott Gård. Grønt Punkt Norge var medarrangør.

Det ble en hyggelig dag med omvisning på Sirkels sorteringsanlegg og besøk i Studio Sirkel med glassblåsing i resirkulert glass som er samlet inn i hele Norge.

Merete Bø i engasjerende champagnesmaking. Foto: H. Skofsrud

– det er fint å vise frem hva som faktisk skjer med glasset til medlemmene våre. Det er jo medlemmene som har bidratt til å bygge opp dette systemet gjennom 30 år, sier Morten Sundell, administrerende direktør i Sirkel Glass.

Høydepunktet på dagen var besøket i Studio Sirkel der vi fikk være med på glassblåsing v/ glassblåser Heidi Skofsrud og inspirerende champagnesmaking v/ Merete Bø.

– glasset vi blåser her i Studio Sirkel er faktisk det glasset medlemmene våre setter på markedet i Norge, det er ekstra stas å ta de med «hjem» til Studio Sirkel, fortsetter Sundell.

Les mer om Studio Sirkel: Vi blåser liv i gamle vinflasker og syltetøyglass

Prosjektleder Gunhild Solberg (t.v) og glassblåser Heidi Skofsrud.

– Vi ønsker gjerne besøk av våre medlemmer, så ikke nøl med å ta kontakt, sier prosjektleder i Studio Sirkel, Gunhild Solberg. Vi er i gang med samarbeidsprosjekter og er åpne for flere.

Kvelden ble avsluttet med en nydelig middag på Restaurant Slippen.