Angle right Facebook LinkedIn YouTube Clear input content Loupe Loupe

Gilde juleakevitt-lansering med smaksglass av 100 % resirkulert glass

For andre året på rad lanserer Anora Gilde Juleakevitt med en "touch" av 100% resirkulert glass fra fjorårets akevittflasker.

Gilde juleakevitt-lansering med smaksglass av 100 % resirkulert glass

For andre året på rad lanserer Anora Gilde Juleakevitt med en touch av 100% resirkulert glass fra fjorårets akevittflasker.

I samarbeid med interiørdesigner Aina Solli Steen har glassblåser Heidi Skofsrud i Studio Sirkel produsert smaksglass av 100 % glass fra fjorårets akevittflasker til. Glassene ble brukt under lansering av årets Gilde juleakevitt den 19. oktober.

– For andre året på rad har vi samarbeidet med Studio Sirkel med mål om å skape ny verdi av gamle akevittflasker – et inspirerende og meningsfylt samarbeid som vi i Anora er veldig stolte av. Ved å forene to tradisjonsrike håndverk skaper vi inspirerende historier som minner om betydningen av resirkulering av glass, og vi er stolte av å bidra til dette fokuset gjennom vårt samarbeid med Studio Sirkel, sier Cornelia Haavind, senior marketing brand manager i Anora.

Studio Sirkel har produsert 100 akevittglass til lanseringen i oktober.

– Man kan jo bli rørt av langt mindre enn å se fjorårets akevittflasker gjenoppstå som årets akevittglass. Det føles som i går at de lå på murgulvet her i verkstedet, tullet inn i en gammel lingardin, da vi gikk løs på dem med slegga og skuffet dem inn i smelteovnen.
Vi opplevde at glassene ble tatt godt imot på lanseringen, vi fikk tilbakemelding om at de var gode å holde i og at flere satt pris på at glassenes personlighet, sier Heidi Skofsrud, glassblåser i Studio Sirkel.

Anora er en av våre største medlemmer og Sirkel setter stor pris på samarbeidet.

– Det er fint at vi sammen kan vise frem det resirkulerte glasset og veldig stas at resirkulert glass får være med i det gode selskap, takket være den dyktige gjengen i Anora, sier Gunhild Solberg, markeds- og kommunikasjonssjef i Sirkel.

God stemning når det første smaksglasset blir til i Studio Sirkel. F.v. Atle Minothi, Anora, Cornelia Haavind, Anora, Aina Sollie Steen, Gunhild Solberg, Studio Sirkel, Heidi Skofsrud, Studio Sirkel, Linn Stanghelle, Anora. Foto: Johannes Granseth
Smaksglasset er laget av 100 % resirkulert glass fra fjorårets akevittflasker